Арома дифузер и овлажнител за въздух

Предлагаме на вашето внимание нашите арома дифузери, овлажнители за въздух за етерични масла



Електрическият арома дифузер е един полезен уред, който може да ползвате в уюта на вашия дом. Докато почивате, спите или работите, в офиса, СПА салоните, масажните студия, по време на йога, салони за красота, рехабилитационни центрове, работни пространства, класни стаи, детски центрове, хотелски стаи, за събития, тържества и много други.

Ултразвуковият арома дифузер – овлажнител, повишава качеството на влажността на въздуха чрез излъчване на микроскопични частици вода във въздуха. Водни частици(водни пари), които предотвратяват образуването на алергени, прах, бактерии и вълна. Уредът повишава качеството на въздуха и улеснява дишането. Ултразвуковия ароматерапевтичен въздушен овлажнител ви помага да спите по-добре, намалява кашлянето и помага да отпуснете сухите синуси, като овлажнява въздуха. Спомага за намаляване на сухотата в очите, гърлото и кожата

Чрез него ще разпространявате и любимите ви етерични масла във въздуха, без да разваляте свойствата и качеството на естествения им аромат. Резултатът е перфектен! Приятна миризма, идеален въздух. След като започнете да използвате уреда в комбинация с качествени етерични масла ще вдишвате приятен аромат и всичките им ценни свойства които имат, като извличате максималния ефект от силата на ароматните масла върху своето физическо и емоционално здраве. Тези масла имат способността да контролират вашето настроение, спомени и способност за учене.

За разлика от другите комерсиални ароматизатори и различните спрейове за освежаване, които също могат да съдържат потенциално вредни съставки, ние ви предлагаме нашите дифузери за етерични масла, като чрез тях по естесвен път ще можете да създадете свежа и здравословна среда.

Въздухът на закрито играе важна роля за здравето и благоденствието ни. Вече сме вдишали замърсения въздух навън, така че е много важно да почистваме въздуха вътре, за да поддържаме имунната си система и да го предпазваме от опасни вещества.

Нашите дифузери се предлагат в уникални, красиви форми и размери, от които може да изберете. Можете да ги намерите в специални дизайни, които ще допълват и ще са част от красивия ви интериор.