Условия за ползване

Общи условия за ползване на електронен магазин shmag.bg

Въведение

Този уебсайт е собственост на „АДАСТРО ГЛОБАЛ” ЕООД , регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление: гр. Шумен 9700, ул.Дойран 32, имейл адрес: mail@shmag.bg, телефон: 0894041314 представлява виртуална платформа за продажбата на всякакъв вид стоки и услуги предназначени за подаръци и лична употреба.

Ние ви предоставяме достъп до този сайт и нашия онлайн магазин чрез браузване, регистрация, достъп, чрез закупуване на стоки или казано по друг начин, чрез използване на Услугите Ни, вие се съгласявате с всички долупосочени Общи условия, включително всички посочени тук правила. Затова прочетете внимателно тези условия. Ние си запазваме правото да променим този сайт и тези условия по всяко време и ако Вие продължавате да използвате този сайт и след направените промени, това се счита за съгласие и приемане на променените условия и съдържание на този договор.
Ако не желаете да сте обвързани с тези условия, не трябва да сърфирате, да влизате, да използвате, да се регистрирате или да купувате стоки от Сайта.

Нашата Декларация за поверителност относно защита на личните данни (GDPR) на shmag.bg , която също урежда вашето посещение в нашия Сайт, може да бъде намерена в политика за защита на личните данни. Моля, прегледайте нашата Декларация за поверителност за информация: как събираме, използваме и споделяме информация за нашите потребители.

Предоставяни услуги

Шмаг.бг е електронен магазин, достъпен на сайта www.shmag.bg, чрез който Ползвателите имат възможност да сключват договори за покупко-продажба и доставка на предлаганите от електронния магазин стоки, включително следното:

– Да извършат регистрация и създаване на профил да преглеждат сайта и използват  допълнителните услуги за предоставяне на информация;

– Да сключват договори за покупко-продажба и доставка на стоките, предлагани от shmag.bg;

– Да  получават  информация  за  нови  стоки  предлагани  от сайта;

– Да преглеждат стоките, техните характеристики, цени и условия за доставка;

Ние си запазваме правото да променяме цените и предлаганите продукти и услуги по всяко време.

Права и задължения на Потребителя

При покупка на продукти от сайта , показани на  www.shmag.bg , се задължавате да изплатите на АДАСТРО ГЛОБАЛ ЕООД стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес.
При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микро сметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти

Условия за работа със сайта

За да поръчвате стоки и продукти от страниците на www.shmag.bg не е задължително да се регистрирате в сайта. Единственото, което е нужно е да предоставите валиден e-mail адрес, телефон за контакти, двете си имена и адрес за доставка или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.

Условия за доставка

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина стока се извършва с транспорт на АДАСТРО ГЛОБАЛ ЕООД само за гр. Шумен или на куриерска фирма „СПИДИ“ АД или „Еконт Експрес“ ООД.
Условията за доставка и цените за доставка са продиктувани от условията на фирмите, предоставящи куриерски услуги. Ако желаете да получите своите продукти чрез друг вид пощенски услуги за ваша сметка и на собствена отговорност, може да се свържете с нас по телефона, за да уточним детайлите около изпращането.
ТАНТУНИ ЕООД не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя.

Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон / e-mail за връзка с него и Вас.

Чрез регистриране или поръчване на продукти всеки потребител декларира, че е съгласен и не възразява срещу предоставянето и обработката на лични данни, предоставени в процеса на регистрация или по време на поръчка. За повече подробности, моля, прочетете нашата Политика за Поверителност.

За допълнителна информация за начините за доставка може подробно да разгледате в раздела на доставка.

Връщане на стока

Клиентът има право на връщане на закупена от електронния магазин стока без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина да се откаже от сключения договор като върне поръчаната стока в рамките на 14 (четиринадесет) дни от получаване на стоката при следните условия:
1.Потребителят предварително писмено да информира “АДАСТРО ГЛОБАЛ” ЕООД, на следния имейл адрес: mail@shmag.bg , че на основание чл. 50, ал.1 ЗЗП се отказва от договора, като задължително посочи:

– точен адрес, в който ще върне стоката или в който стоката ще бъде върната от куриер;

– банкова сметка, по която да му бъде възстановена заплатената от него цена на върнатата стока;

Ще възстановим сумата по банков път на посочения от вас IBAN в срок от 14 дни.

Задължително условие е продуктът да бъде в изряден търговски вид, без да е използван и без да е нарушена целостта на опаковката. Продуктът трябва да отговаря на вида, в който е получен от Потребителя.
Всички транспортни и други разходи по връщането на стоката са изцяло за сметка на Потребителя. До момента на обратното предаване на стоката от страна на Потребителя на АДАСТРО ГЛОБАЛ ЕООД, рискът от случайното и погиване или повреждане се носи изцяло от Потребителя.

Гаранционни условия и Рекламации

В случай на проблеми при доставка по причина на shmag.bg ние носим отговорност за всички възникнали допълнителни разходи при следните условия:

– Ако доставената стока явно не съответства на поръчаната от клиента;

– Ако стоката има скрит дефект;

– Ако стоката не работи и е повредена;

– Ако цената, която трябва да се плати не съответства на цената на която е поръчана стоката.

При дефекти в следствие на неправилна експлоатация ПРОДАВАЧА не приема рекламация.

Продукти и тяхното описание

Всички снимки на продуктите публикувани в онлайн платформата www.shmag.bg са реални но не носим отговорност за разлика в рамките на допустимото между цвета, с който е представена стоката на снимката в онлайн магазина и този на реално доставената съгласно сключения договор за покупко-продажба, ( може дa ce пoлyчи paзминaвaнe в цвeтoвeтe нa изoбpaжeниятa oт нacтpoйĸитe нa paзличнитe мoнитоpи). както и за разлика в нюанса на цвета на една и съща стока произведена в различни периоди от време или от различни партиди.